2012/04/15

TURISMEN I OMAN

Departementet for turisme (MoT) lanserte en bok som heter 101 ting å se og gjøre i Oman på Al Bustan Palace Hotel.

Boken, som eventyrsamleren 'Oman i øynene av utlendinger' og ved felles innsats av utlendinger har blitt spesielt utviklet som en markedsføring og profilering verktøy for mot til å fremme in sultanatet som en potensiell destinasjon for inngående og utgående turisme. Departementet planlegger å markedsføre boken på ulike bokhandler, Tax fri , hypermarkets og andre uttak håndtering med kampanjen for turisme innenfor og utenfor grensene til landet.
Denne toppen av rekkevidde guide funksjoner konsis og presis informasjon om Sultanates turist destinasjoner og gir et innblikk i toppen tips som gjør en tur av turist minneverdig. Det også viser noen av topp 10 Suvenir turist kan kjøpe fra Oman, bekreftet en tjenestemann av komiteen informasjon for Muscat, hovedstaden av arabiske turisme, MoT. Boken, Utforsker også i de slående turistattraksjonene som strekker seg fra de spektakulære naturattraksjoner av strendene til utrolig ørkener, de flotte fjellene og fantastiske fortene – eldre av Sultanatets arv og kultur.

Det også viser frem noen av de beste 10 suvenirer en turist kan kjøpes fra Oman", konstaterte embetsmenn av den Informasjon Komiteen for Muskat, hovedstaden i arabiske Turisme
Boken, Utforsker også i de slående turistattraksjonene som strekker seg fra de spektakulære naturattraksjoner av strendene til utrolig ørkener, de flotte fjellene og fantastiske fortene – eldre av Sultanatets arv og kultur.

ليست هناك تعليقات: