2012/08/08

Last batch of IT Academy graduates

Informasjonsteknologi Authority (ITA) har nylig feiret gradering av den siste parti av studenter fra IT-akademiet på Crown Plaza Hotel Muscat.
Batch besto av 60 arbeidssøkere fra blant Bachelor of IT. Den ettårige treningsprogram ble organisert av ITA i samarbeid med Microsoft og overstige IT-tjenester og opplæring og de ​​29 lærekandidater i 3. og 4.
batcher hadde uteksaminert innenfor rammen av avtalen inngått mellom ITA og Microsoft som gjør det mulig å dra nytte av de programmer som tilbys av Microsoft.

Den avslutningsseremoni ble holdt i regi av Talal Sulaiman al Rahbi, ITA visekonsernsjef for drift, og ble fulgt av Saif Hilal al Hosni, Business Development Manager hos Microsoft, Oman, og Fawzi Hamad al Harrasi, administrerende direktør i overstige IT-tjenester og opplæring. 
Programmet som består av teoretiske og praktiske aspekter tar sikte på å bygge bro over gapet mellom den kunnskap som graduate hadde ervervet gjennom sin universitetsutdannelse, og den praktiske kunnskap som kreves i arbeidsmarkedet, enten i privat eller offentlig sektor, ved å stole på Microsoft-teknologier gjennom læreplaner og spesialitet tekniske sertifikater, slik at utdannet ville bli en spesialist i Microsoft-teknologier, og vil følgelig kunne finne rikelig med jobbmuligheter på de selskapene som gjelder Microsoft-teknologier på grunn av sin fremtredende posisjon innen IT .

ليست هناك تعليقات: