2014/04/19

ANTI-RØYKEKAMPANJE

Antallet studenter som plukker opp røykevaner fortsetter å stige hver dag i et alarmerende tempo og å øke bevisstheten om de skadelige effektene røyking kan ha på helsen din, Modern College of Business and Science (MCBS), i samarbeid med departementet Helse-, arrangerer en to dagers anti-røyke-stasjonen kampanje på sitt høyskole campus denne uken.


I løpet av denne to dagers kampanjen, kan studentene delta diverse bevissthet presentasjoner levert av Helsedepartementet og de ​​kan også nytte av gratis helseundersøkelse-ups som vil bli gitt på campus. Røyking har både korte og langsiktige effekter på en individuell røyker, alt fra pusteproblemer og økt hoste til de mer ekstreme tilfeller av lungekreft.

Det fører til en persons blod og hjerterytme å øke, noe som betyr at hjertet arbeider hardere enn den burde. Det blir en negativ utviklingen blant de unge i dag som får tatt opp i denne dødsfelle, på grunn av avhengighet komponenter av røyking, 'Nicotine ».

Tahiya al Maskery, Student Support Officer ved MCBS, sa: «Vår visjon er ikke bare å formidle utdanning for studenter, men også for å stelle dem til sosialt ansvarlige mennesker, og denne anti-røyke-kampanje er en utslag av visjonen vår."

ليست هناك تعليقات: